Fešák z Klanu: Patrik Vyskočil zažil jeden deň ako sexsymbol!

Vymenil by hereckú kariéru za prácu profesionálneho modela?

Mladý sympatický herec Patrik Vyskočil bol nedávno v televízii málo známym hercom, ktorého ale veľmi dobre poznali milovníci muzikálov. Všetko zmenilo jeho účinkovanie v seriáli Klan, kde sa zhostil úlohy dobráka Mareka Hodáka, ktorý musí bojovať o svoje šťastie po boku milovanej ženy Inéz. Spolu s hereckou partnerkou Kristínou Svarinskou sa po dlhšej dobe stretli pri romantickom fotografovaní. Pri tejto príležitosti sme sa dozvedeli, že Patrik sa v úlohe modela vôbec necíti príjemne, hoci výsledné fotografie svedčia o opaku: „Cítil som sa neprirodzene. Nemám to rád, keď musím pózovať bez nejakej situácie a len hádzať pohľady.“ Sympatický herec sa dokonca na seba nerád pozerá na fotografiách: „Fakt nerád sa pozerám na svoje fotografie, pretože tým, že si myslím, že som nefotogenický, teda väčšinou sa neviem tváriť a  keď výjde nejaká momentka, tak na nej vyzerám zle.“ Posúďte sami: ako sa vám pozdávajú sexi fotografie sympatického herca?

Pre Patrika bolo nakrúcanie Klanu veľkou hereckou skúsenosťou, no už v minulosti sa objavil aj vo filme, či v reklamách: „Ja som predtým točil nejaké epizódne postavy v seriáloch,  asi pred tromi rokmi som točil rozprávku Orest z rodu čarodejníkov, kde som hral tiež hlavnú postavu, to mi dalo veľmi veľa skúseností. Seriál bol zase o niečom inom. Zo začiatku som si nevedel zvyknúť na tempo, na ten krátky čas a toľko obrazov na deň, no nakoniec sa to celkom dalo.“

Patrik je absolventom Konzervatória v Bratislave. Ešte počas štúdia účinkoval v predstaveniach Zhŕňajova nevesta, Zimná romanca a Figarovo sem. V súčasnosti ho môžeme vidieť na Novej scéne v muzikáli Princ a večernica a v Divadle Broadway v Prahe v hre Hamlet. Jeho najnovším počinom je účinkovanie v muzikáli Mata Hari, kde hrá milenca opernej divy a porotkyne speváckej šou X FACTOR, Sisy Sklovskej. 

Čítajte viac: 

Nový slovenský sexsymbol: Záujem žien mi lichotí!

SPOZNALI STE HO? Uhádnite, ktorá herecká hviezda sa skrýva na tejto roztomilej fotografii!

Kristína Svarinská zo seriálu Klan – V dobrom aj v zlom: Pozrite si jej najsexi fotky!

Nestihli ste poslednú časť Klanu? Tak si ju pozrite v našom ARCHÍVE