Klan Šimon a Anna

Šimonovi ide o život! Ohrozujú ho so zbraňou v ruke

Našiel si ho nebezpečný vrah Dodo, ktorý chce odpovede.

Prokurátorovi Šimonovi zavolá informátor a vyčíta mu, že na neho poslal novinárku, ktorá sa mu dokonca vyhrážala. Šimon je šokovaný z informátora a najmä z novinárky Anny, ktorá opäť ukázala svoju pravú tvár. Informátor sa mu vyhráža, že ak sa to stane ešte raz, skončí veľmi zle. Anna sa opäť tvári ako neviniatko a tvrdí, že o ničom nevie. Je predsa investigatívna žurnalistka a urobila to len preto, že mu chcela pomôcť.

Šimon jej už neverí. Dokonca jej pohrozí, že ju dá zbaliť za marenie vyšetrovania. Anna sa však nenechá zahnať do kúta, je to predsa tvrdá žena. Ich rozhovor sa skončí hádkou, po ktorej sa Anna zvrtne a odíde od prekvapeného a sklamaného Šimona. Vzťah, ktorý sa medzi nimi začal rozvíjať sa týmto oficiálne skončil!

Na Šimona si počká nebezpečný surovec a únosca Dodo, ktorý ho postrkuje zbraňou do opusteného domu. Advokát sa bojí toho najhoršieho. Dodo chce od neho odpoveď na otázku, prečo po ňom ide a kto ho na to nahuckal. Rozhovor sa mení na hru mačky s myšou, no kto z mužov má navrch?  To a ešte viac sa dozviete v ďalšej časti seriálu Klan – V dobrom aj v zlom o 18:15 na JOJke!